Hoi, wij zijn Huub

Team Huub

Niels Gietelink

Niels Gietelink

Eigenaar & fotograaf

Danielle Dingemans

Danielle Dingemans

Office manager & makelaar in spe

Lisanne Zwarts

Lisanne Zwarts

Fotograaf & inmeter

Michel de Ram

Michel de Ram

Fotograaf & inmeter

Woningpresentatie's voor de

Makelaardij

Virtuele tours

Zakelijk

Compleet

We stellen samen de onderdelen en/of pakketten af op jullie wensen. We werken met de afgesproken scherpe tarieven. Zo is het van te voren altijd duidelijk waar je aan toe bent.

Matterport Specialist

STOP met zoeken! Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in Matterport van Nederland. Een vlekkeloze tour die natuurgetrouw werkt vraagt wat meer kennis en expertise dan men verwacht. Met onze eigen werkwijze kunnen we in een kortere tijd een volledigere Matterport Virtuele Tour maken.

Direct schakelen

Je hebt één contactpersoon waarmee je contact hebt. Voor alle vragen omtrent planning, fotografie, plattegronden en de 'after service'. De makelaar staat direct in contact met de fotograaf, zo kan er zeer snel geschakeld worden en kunnen we de ervaring richting jullie huisverkoper(s) nog beter maken.

Voordelig

De Virtuele Tour van Matterport is in de meeste gevallen vaak voordeliger dan een fotoshoot met een fotograaf. Met de Matterport tour heb je je hele bedrijf virtueel en heeft het direct een positief effect op je ranking op Google. Dit verdient zich dubbel en dwars terug.

Ik kom graag langs om te laten zien waarom wij de woningen op het mooist presenteren.
Danielle
Sales bij HUUB
Niet doen is duurder! Een tour wat bezoekers echt geweldig vinden én commercieel positief effect.
Niels
Eigenaar van HUUB

Beste tarieven

De mooiste fotografie en de beste service heeft een prijs. Door met onze eigen super slimme software oplossingen en bedrijfsstructuur behoren veel kosten tot het verleden. Daarom kunnen wij oprecht zeggen dat we nooit hoeven te bezuinigen op de fotografen waardoor we het toptalent in huis houden.

Volledig

Naast de Virtuele Tour verzorgen wij ook graag andere visuele zaken voor je bedrijf. Van professionele fotografie tot bedrijfsvideo. Altijd met de gedachte je bedrijf visueel een plaatje te maken wat je nieuwe klanten geweldig vinden.

Jullie klant = onze klant

Wij zijn het beste visitekaartje voor je bedrijf! We nemen de tijd, doen niet moeilijk over uitzonderlijke wensen. De huisverkoper heeft veel mogelijkheden voor het inplannen van de afspraak. Wij stellen ons zo flexibel mogelijk op dat de huisverkoper zo min mogelijk hoeft te regelen. Wij leggen graag uit hoe wij dat doen.

Out-of-the-box

Ons creatieve hart gaat sneller kloppen om voor elke virtuele tour weer een unieke toepassing te mogen bedenken. Bel of mail ons eens vrijblijvend om wat te sparren.

Hoe wij werken

(met makelaars)

De woning wordt door de makelaar aangemeld in ons slimme online portaal.

Aanmelding

In plaats van een planningsteam neemt de fotograaf zelf contact op met de huisverkoper(s). Als telefonisch niet lukt proberen we het ook via sms of mail.

Persoonlijk contact

Aan de hand van beschikbaarheid huisverkoper(s) kunnen wij al binnen een paar dagen langskomen. We maken een afspraak op een vaste tijd, zonder tijdsblokken.

Vlotte planning

De makelaar & huisverkoper(s) krijgen beide een bevestiging per e-mail van de afspraak.

Bevestiging

De huisverkoper ontvangt een sms met de exacte aankomsttijd en volg de fotograaf live op de kaart. We zijn 95% precies op tijd.

Onderweg!

We nemen de tijd. Voor veel huisverkoper(s) is het fotomoment een spannend moment. We staan graag de huisverkoper(s) te woord over onze werkwijze en om alle vragen te beantwoorden.

De fotoshoot

We leveren de volledige woningpresentatie op aan de makelaar, binnen de afgesproken aanlevertijd.

Oplevering

Bij sommige verkopen is snelheid gewenst, daarom kan dit stappenplan van begin tot eind in overleg in 2 dagen worden uitgevoerd. We denken graag mee!

SPOEDGEVALLEN

Waarom Huub?

Alles in één

Huub verzorgt het complete pakket. We hebben alles in huis voor jou.

Matterport
specialist

Alle zekerheid voor jou! Huub is Official Matterport Service Partner.

Met aandacht

Huub neemt de tijd die nodig is, zodat wij voor jou en je klanten de mooiste visuals kunnen creëren.

Kennis
en ervaring

De visuele specialisten van Huub houden van beeld en weten door jarenlange ervaring in fotografie en video hoe zij jou kunnen verrassen met de mooiste visuals.

Ontwikkeling

Technologie vinden wij geweldig. Wij streven altijd naar vernieuwing en maken voor jou visuals met de beste apparatuur.

en meer…

Onze visuals

Het volledige pakket

Met kennis en aandacht maken wij de mooiste woningpresentaties en virtuele tours.

Fotografie

360º fotografie

Artist impressions

Matterport

Video

Drone

Inmeten

Plattegrond

Klaar voor de visuals van HUUB?

Bel of mail ons voor meer informatie!