Energielabel Almere

U staat op het punt om u woning te verkopen en zoals u heeft gemerkt komt daar heel wat bij kijken! Inmiddels heeft u een makelaar in de armen genomen en is het tijd om u voor te bereiden op de fotografie en natuurlijk het aanvragen van een energielabel. Wanneer u een energielabel in Almere wil aanvragen voor uw woning, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Hier zijn enkele belangrijke punten waar u op moet letten bij het aanvragen van en Energielabel in Almere:

  • Geldigheid: Energielabels hebben een geldigheid van 10 jaar. Goed Nieuws! Als u al een energielabel heeft en deze nog niet ouder is dan 10 jaar, hoeft u deze niet opnieuw aan te vragen. Alleen wanneer het energielabel ouder is dan 10 jaar moet u een nieuwe aanvragen. Ook als u uw woning heeft verbouwd en energiebesparende maatregelen heeft genomen die nog niet in het energielabel zijn opgenomen is het aan te raden om een nieuw energielabel te laten maken.
  • Wat voor type woning heeft u? Bij het aanvragen van een energielabel is het belangrijk om aan te geven om wat voor woning het gaat. Almere kent veel verschillende soorten woningen van appartementen tot vrij staande huizen. Bij het opstellen van een energielabel in Almere is het daarom erg belangrijk om dit door te geven.
  • Heb je energiebesparende maatregelen getroffen? Als je energiebesparende maatregelen hebt genomen in jouw woning, zoals het plaatsen van zonnepanelen, zonneboiler, koeling, kunststof kozijnen, dubbelglas of isolatie kan dit van invloed zijn op het energielabel. Op deze manier krijgen we een zo goed mogelijk beeld van de energiezuinigheid van de woning.
  • Zijn er al bouwkundige tekeningen? Voor het energielabel zijn bouwkundige tekeningen nodig. Mocht u deze tekeningen niet hebben dan kunt u deze tekeningen bij ons laten maken.
  • Hoe meer documentatie des te beter! Hoe meer informatie wordt aangeleverd over de woning des te beter. Bewijsstukken van energieopwekking zoals zonnepanelen of een zonneboiler kunnen van invloed zijn op het energielabel.

Wees in een afspraak klaar met de woningpresentatie, meetrapport en energielabel in Almere!

Bij Huub House Visuals kunt u in een afspraak klaar zijn met de woningpresentatie, meetrapport en het energielabel, wel zo prettig! Zo bieden wij een grote diversiteit in visuele middelen aan op het gebied van woningpresentaties zoals fotografie, video, matterport, 360 fotografie en meer! Benieuwd naar de mogelijkheden en ons portfolio bekijk dan onze fotografie pagina. Bent u een makelaar en bent u benieuwd naar onze werkwijze op het gebied van communicatie naar de makelaar toe? Dan verwijs ik u graag door naar de over ons pagina.

Benieuwd naar de kosten klik op de onderstaande button:

Bent u opzoek naar meer informatie over Energielabels? Dan raden wij de website van Rijksoverheid aan. Op deze website staat up-to-date informatie wat betreft energielabels.